Ja he estat vaccinat


 • Puc fer vida normal després de ser vaccinat?

  Sí. No obstant això, per ajudar a protegir els altres, sobretot els més vulnerables, s'aconsella que les mesures de prevenció es mantinguin (ús de màscara, higiene freqüent de mans, triar activitats a l'aire lliure i espais ben ventilats).

 • Puc transmetre la COVID-19 després de rebre el vaccí?

  Sí, les persones vaccinades es poden infectar i transmetre la COVID-19. Això no obstant, les càrregues víriques són molt menors i, per tant, la transmissió també és menor.

 • Puc donar sang si he estat vaccinat contra la COVID-19?

  Segons la informació actual, es pot donar sang sense problemes.

  De tota manera, el Banc de Sang informarà amb més detall els possibles donants.

 • Què he de fer si després de la vaccinació tinc una reacció adversa?

  Si ocorre una reacció adversa després de la vaccinació, heu de buscar atenció sanitària en el vostre centre de salut o hospital de referència, en funció de la importància de la reacció.


  A més, per a conèixer i avaluar la seguretat dels vaccins és molt important que la reacció adversa es notifiqui al Sistema Espanyol de Farmacovigilància de Medicaments d'Ús Humà (SEFVh), pel personal sanitari o per la ciutadania. Pot fer-se de manera electrònica a través de www.notificaram.es

  El Sistema Espanyol de Farmacovigilància registra i analitza les reaccions adverses notificades per a establir si tenen o no relació amb la vaccinació.
  Les notificacions de reaccions adverses també es recopilen a nivell europeu (en l'Agència Europea de Medicaments) i mundial (en l'Organització Mundial de la Salut) i aquesta informació recopilada s'avalua constantment per a vigilar la seguretat dels vaccins, per això és tan important notificar les sospites de reaccions adverses.

 • Si tenc el sistema immunitari afeblit he de dur màscara després de ser vaccinat?

  Les recomanacions sobre les mesures per protegir-se de la COVID-19 es van adaptant d'acord amb la situació epidemiològica. Independentment d'això, recordau que podeu optar per emprar una màscara en qualsevol moment segons el vostre nivell de comoditat i risc personal.

 • Si ja estic vaccinat, ho he d'acreditar per viatjar?

  Amb el Certificat COVID Digital UE (CCD-UE) podeu acreditar la vostra situació vaccinal en viatjar a països que tenen restriccions sanitàries.

  Informau-vos dels requisits específics d'entrada a cada país:

NotificaRAM

Declaració d'efectes adversos

Agència Espanyola del Medicament i Productes Sanitaris
Telèfon InfoVacuna: 971211999

Telefonau-hi per demanar cita o si teniu dubtes sobre la vaccinació

Personal administratiu us atendrà de dilluns al dissabte, de 7 a 21 hores. Diumenge i festius, de 8 a 21 hores.


Continuau prenent les mesures per protegir-vos de la COVID-19

Vaccinau-vos contra la COVID-19, emprau màscara, manteniu la distància d’almenys 2 metres, evitau multituds, rentau-vos les mans sovint i ventilau els espais.